7 mai 2024
Motociclistul accidentat grav la Răzvad a murit la spital. Ce au văzut martorii. “I-a ţâşnit în faţă!”

Motociclistul accidentat grav la Răzvad a murit la spital. Ce au văzut martorii. “I-a ţâşnit în faţă!”

Accident grav pe Drumul Naţional 72, în comuna Răzvad. Un motociclist de 62 de ani a murit după ce a fost spulberat de o maşină intrată în depăşire.

Potrivit martorilor, bărbatul nu s-ar fi asigurat când a vrut să vireze pe o stradă, la stânga. Şoferul spune că a încercat să-l evite, dar l-a luat în plin, după care s-a oprit cu maşina în gardul unei gospodării.

Șoferul autoturismului – un bărbat de 43 de ani – venea de la Târgovişte şi se ducea acasă, la Moreni. În centrul localităţii a intrat în depăşirea unei alte maşini, iar în acel moment motociclistul care se afla în fața să ar fi virat brusc spre stânga.

Alin Georgescu, şoferul cercetat: „Nu m-a văzut, a încercat să intre aici, să facă stânga, eram în depăşire, mi-a făcut stânga, a ieşit în faţă direct.”

În urma loviturii puternice, conducătorul motocicletei a fost rănit grav. A murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Șoferul autoturimului s-a oprit într-un gard.

Emilia Bărăgan, proprietara gardului rupt: „El era intrat în depăşire deja şi cel cu motocicleta i-a ţâşnit în faţă, să intre pe ulicioara aia. A făcut curba asta şi aici a intrat în gard. Bine că nu a murit şi el”

Raluca Elena, martor: „Omul ăsta cu motocicleta nu s-a asigurat. Şi şoferul a depăşit două maşini şi normal că a intrat în el.”

Rareș Georgescu, fratele şoferului cercetat: „A încercat să îl evite pe cât a putut, a făcut stânga, dreapta, a frânat, a intrat în şanţ. A ieşit brusc direct în faţă.”

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la ambulanţă, SMURD, pompieri şi de la poliţie

Adin Prodan, şef Gardă intervenţie Detaşamentul de pompieri Târgovişte

În urma impactului, a rezultat o victimă în vârstă de 62 de ani.

În stare gravă, motociclistul a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, la Târgovişte. La faţa locului au sosit criminaliştii. Aceştia strâng probe pentru a stabili exact în ce împrejurări s-a produs acest accident.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial