6 mai 2024
MORTENI – Afacere făcută SCRUM! Scurtcircuit sau MÂNĂ CRIMINALĂ?

MORTENI – Afacere făcută SCRUM! Scurtcircuit sau MÂNĂ CRIMINALĂ?

O paguba de foc s-a abatut asupra unei familii din Morteni! Oamenii abia isi pusesera pe picioare o asociatie agricola, anul trecut, pentru care s-au imprumutat zeci de mii de euro la banci.

Numai ca totul s-a transformat in scrum dupa ce depozitul unde isi tineau utilajele agricole a fost cuprins de flacari. Culmea e ca pericolul ce pandea era si mai mare pentru casele din jur din cauza ca in depozit se aflau mai multi saci cu azot, dar si butoaie cu motorina, ce ar fi putut exploda in orice moment

Un tractor nou-nout a fost mistuit in totalitate, iar o combina agricola pentru care proprietarii platesc ani multi de acum inainte rate la banci a fost distrusa si ea de valvatai

“Am tipat, am tipat, am tipat si eu la lume, ce sa faca lumea cu galetile… Flacara s-a ridicat, a ars tot, tot!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro proprietarul pagubit. Oamenii au sarit sa ajute, dar incnediul s-a extins cu repeziciune.

“Rau, bubuituri, motorina, cauciucuri, a ars tractorul de 5 miliarde!”, ne-a povestit Nicolae Stanciu, martor. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale sa potoleasca incendiul distrugator, dar din pacate n-au mai reusit sa salveze mare lucru din utilajele asociatiei agricole.

“Exista pericolul de explozie, stiti cazul de la Mihailesti. In orice moment se putea produce o nenoricire”, ne-a precizat lt.Catalin Nencescu, comandantul Detaşamentului de pompieri Găeşti.

Anchetatorii au strans probe de la fata locului. Ei nu exclud deocamdata nicio posibilitate si urmeaza sa dea verdictul cu privire la cauza incendiului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial