2 mai 2024
Moroeni – Fetiță de 10 ani, bătută și violată de un prieten de familie!

Moroeni – Fetiță de 10 ani, bătută și violată de un prieten de familie!

61538451.jpgPrintr-o adevarata drama trece o fetita de numai 10 ani din localitatea Glod, comuna Moroeni. Copila se juca miercuri seara pe strada, cand un barbat de 33 de ani, o cunostinta de-a familiei, a obligat-o sa mearga cu el acasa.

Speriata, fata nu a putut sa reactioneze si a ajuns in aceeasi incapere cu individul care a batut-o si violat-o. Dupa ce a chinuit-o, omul a fugit, iar copila a ajuns acasa plangand. Ea a fost dusa la spital, si supusa unor analize.

Mi-a spus copilul ca a chemat-o pe garla, i-a cumparat o bere, i-a pus mana la gura si a tras-o in curte, a bagat-o in camera si i-a dat bataie si a facut-o cum a vrut el“, spune o vecina.

Mariana Dumitru, mama fetei violate: “S-a culcat cu ea, mi-a zis fata ca a bagat-o in casa, a dezbracat-o goala… Fata n-a vrut…”

Elena Carstea, bunica fetei violate: “E lovita la fata, muscata pe maini. Il cunosc pe barbat… Acum trei ani trebuia sa-mi fie mie ginere“.

Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita: “Am fost sesizati cu privire la un posibil viol comis asupra unei minore in varsta de 10 ani din localitatea Glod. In prezent se desfasoara activitati de cautare a principalului banuit, in vederea tragerii la raspundere penala”.

Scenele de cosmar s-au petrecut chiar in casa suspectului. Acesta era un apropiat al familiei, ba chiar in urma cu cativa ani trebuia sa se casatoareasca cu sora tatalui fetei pe care a batjocorit-o miercuri seara.

Parintii copilei au vazut ca aceasta a ajuns acasa cu vanatai pe tot corpul, insa le-a spus ca s-a impedicat si a cazut. Totul a iesit insa la iveala cand fata s-a dus la angajata barului din localitate si, cu lacrimi in ochi, i-a povestit la ce a fost supusa.

Tatal ei a sunat imediat la 112, iar fata a fost dusa la spital si supusa unor analize. Barbatul in varsta de 33 de ani, care este din Constanta, a fugit imediat dupa fapte. Politistii au organizat miercuri noapte mai multe filtre de cautare, insa fara succes.

sursa – Știrile ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial