18 aprilie 2024
Moreni – Trei hoţi ghinionişti

Moreni – Trei hoţi ghinionişti

Trei bărbaţi care au sustras o conducă metalică de pe raza Municipiului Moreni au fost depistaţi de către jandarmii dâmboviţeni.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza Mun. Moreni a depistat 3 persoane care au sustras conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării măsurilor legale de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, după ce au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 15 metri au tăiat în cinci bucăti, cu ajutorul unor bomfaiere o teavă metalică în lungime totală de aproximativ 10 metri. Persoanele intenţionau să transporte materialul feros sustras cu ajutorul unui atelaj hipo, la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial