19 aprilie 2024

Moreni – Suporterul scandalagiu, scos de pe stadion!

IJJ DB...Înainte de începerea partidei de fotbal dintre echipele C.S.M. Flacăra Moreni și C.S. Boldești, jandarmii au depistat în interiorul arenei sportive un suporter al echipei gazdă care avea interdicție de acces.

În urmă cu două săptămâni suporterul fusese sancționat contravențional fiindu-i aplicată și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții și jocuri sportive pentru o perioadă de 6 luni, dar a încălcat această interdicție, chiar dacă luase la cunoștință de sancțiunea aplicată de oamenii legii.

Tânărului în vârstă de 25 de ani din Moreni i s-au întocmit actele de sesizare pentru “încălcarea interdicției de a se afla în arena sportivă unde se desfășoară o competiție sau un joc sportiv pentru care i s-a aplicat sancțiunea complementară de interzicere a accesului”, care au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Pe parcursul meciului de fotbal care s-a disputat pe stadionul “Flacăra” din municipiul Moreni jandarmii au fost prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a acestuia pentru prevenirea şi combaterea faptelor care puteau conduce la tulburarea ordinii publice.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial