5 mai 2024
Moreni – Hoţii de conducte, prinşi în flagrant de jandarmi!

Moreni – Hoţii de conducte, prinşi în flagrant de jandarmi!

1 (2)Trei bărbaţi, care au sustras conductă metalică de pe raza municipiului Moreni, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Moreni, a depistat în zona Cezeanu din localitate trei persoane care transportau cu brațele la marginea unei păduri conductă metalică sustrasă din apropierea unei stații petroliere.

Jandarmii au intervenit prompt pentru stoparea activității acestora, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani au decopertat solul folosind unelte specifice (târnăcop, cazma, lopată) și au debitat conducta metalică cu ajutorul unui ferăstrău de tip bomfaier în 15 bucăţi, lungimea totală a acestora fiind de aproximativ 50 metri.

Conducta făcea parte dintr-un tronson dezafectat aparţinând unei societăţi comerciale.

Persoanele intenţionau să transporte materialul feros sustras, cu ajutorul unui mijloc de transport la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia.

Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial