4 mai 2024
Moreni – Hoţi prinşi cu tabla-n căruţă

Moreni – Hoţi prinşi cu tabla-n căruţă

Poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea material feros

În data de 18 martie 2013, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Moreni au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de material feros, ocazie cu care l-au depistat pe numitul R.A., de 39 de ani din comuna I.L. Caragiale, în timp ce sustragea din incinta unei societăţi comerciale opt table din fier, pe care ulterior, urma să le transporte cu un atelaj hipo.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

Conducătorii auto, în atenţia poliţiştilor !

În urma unei acţiuni organizate pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, ieri, 18 martie 2013, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Mătăsaru l-au depistat pe numitul S.N., de 32 de ani, din comuna Ludeşti, în timp ce conducea pe DJ 401 A un autovehicul, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul.

Totodată, în jurul orelor 21:20, poliţiştii au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Glodeni, în timp ce conducea pe strada Revoluţiei din Municipiul Târgovişte, un autoturism, fără a deţine permis de conducere.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar penal , urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial