4 mai 2024

Moreni – Au furat aparatura din casa unei biete femei!

www.mariusbuga.ro_images_crmoreni1Principalii bănuiţi de furtul unor bunuri din locuinţe, identificaţi cu operativitate de poliţişti

Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi de o femeie, de 74 de ani, din comuna I.L. Caragiale, cu privire la faptul că locuinţa surorii sale a fost spartă.

 

La scurt timp de la momentul sesizării, poliţiştii au identificat principalii bănuiţi în persoanele a doi bărbaţi, de 20, respectiv 37 de ani.

 

În sarcina acestora s-a reţinut că, în cursul nopţii de 20/21 septembrie 2014, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în locuinţa părţii vătămate, de unde au sustras mai multe aparate electrocasnice.

 

Bunurile sustrase, în valoare totală de 1 400 de lei, au fost recuperate în totalitate şi predate părţii vătămate.

 

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mogoşani au probat activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, toţi din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

 

În fapt, prin forţarea ferestrelor , aceştia au patruns într-un imobil situat pe raza localităţii Tetcoiu, de unde au sustras mai multe unelte.

 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 

 

 

Pe numele celor cinci persoane, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, precum şi pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial