5 mai 2024

Moreni – A furat bicicleta din fața supermarketului!

biciclist2_000000Surprins în timp ce sustrăgea o bicicletă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au surprins un bărbat, de 39 de ani, din I.L.Caragiale în timp ce sustrăgea o bicicletă parcată în zona unui supermarket din localitate.

Bunul sustras a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, o femeie de 44 de ani din Dărmăneşti.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracţiuni, poliţia dâmboviţeană recomandă cetăţenilor să-şi doteze bicicleta cu sisteme antifurt şi să nu o lase niciodată neasigurată, nici măcar pentru câteva secunde.

bbici1Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă informează:

În perioada 07-13 martie a.c., 50 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi şi reprezentanţi ai Biroului pentru Imigrări Dâmboviţa, au acţionat suplimentar pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Activităţile au vizat şi depistarea persoanelor care imigrează.

Astfel, au fost constatate 2 şi aplicate 166 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la 27.115 de lei.

Din totalul amenzilor, 9 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 147 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie conform O.U.G 195/2002, dintre care 62 au fost exces de viteză.

Totodată, au fost reţinute 6 certificate de înmatriculare şi 1 permis de conducere.

De asemenea, vă reamintim că la data de 08 martie a.c, poliţiştii găeşteni au depistat trei cetăţeni sirieni pe raza localităţii Corbii Mari.

www.mariusbuga.ro_images_tigariDepistaţi în timp ce transportau 3600 de ţigarete

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pe DN 7, pe raza localităţii Mătăsaru, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Costeştii din Vale.

Totodată, în autoturism a fost identificat şi un alt bărbat de 63 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificării habitaclului, poliţiştii au descoperit 3600 de ţigarete care nu nu aveau timbru fiscal.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, iar bunurile au fost indisponibilizate.

Acţiuni ale poliţiştilor în sudul judeţului

În perioada 11-13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în colaborare cu efective de jandarmi, au desfăşurat acţiuni pe raza localităţilor Mătăsaru şi Mogoşani pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea siguranţei traficului rutier.

În cadrul acţiunilor, au fost legitimate 205 persoane şi controlate 362 de autovehicule.

Pe parcursul celor 3 zile, poliţiştii au constatat o infracţiune la Codul Vamal şi au aplicat 194 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.152 de lei.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare şi 3600 de ţigarete transportate ilegal.

hogaesti2Un bărbat din Broșteni a fost depistat în timp ce conducea un auto deși se afla sub influența băuturilor alcoolice

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat din Broșteni.

 

În urma testării conducătorului auot cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

 

Vă reamintim că șofatul sub influența băuturilor alcoolice reprezintă una din cauzele principale ale agravării consecințelor accidentelor rutiere.

 

Prin urmare, dacă ați consumat băuturi alcoolice nu conduceți autoturisme!

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial