24 aprilie 2024
Mini-Festivalul “Mihai Eminescu”

Mini-Festivalul “Mihai Eminescu”

vmihPentru a-i obişnui pe cei mici cu versul eminescian, de 10 ani, Viorica şi Victor Mihalache organizeaza de fiecare dată în preajma zilei de 15 ianuarie Mini-Festivalul “Mihai Eminescu”. Sute de copii şi de tineri de la “Clubul Victorioşilor” au recitat sau au cântat versul eminescian în tot acest timp. Cel mai mic artist a avut doi ani.
   Şi anul acesta, chiar duminică, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, componenții “Clubului Victorioşilor”, precum şi invitații lor de la “Happy Dance Academy” vor realiza o ediție de sărbătoare a acestui mini-festival. Prin telefon vor participa şi componenți din țară şi din Serbia ai “Clubului Victorioşilor”.
   “Este extrem de important să îi apropiem pe cei mici de adevăratul fapt cultural. În contextul în care suntem înconjurați de kitsh, de subcultură, este de datoria noastră să ducem mai departe flacăra versului şi muzicii de calitate”, a subliniat Victor Mihalache.
   Luni, 16 ianuarie, componenții “Clubului Victorioşilor” vor răspunde invitației Primăriei Moreni de a-l recita şi cânta pe Eminescu la Biblioteca Orăşenească din localitate.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial