Dum. sept. 8th, 2024

Atipică, prietenoasă, zâmbitoare, gata să sară în ajutor – Oana Hrehoreşen este profesorul de care învăţământul românesc are atâta nevoie.

Iubită atât de elevi cât şi de colegi, Oana ştie cum să facă echipă bună cu toţi din liceul pe care îl conduce, în oraşul Răcari.

“Este momentul să privim înapoi și să reflectăm asupra lecțiilor pe care le-am învățat în acest an școlar.

✔️Am învățat că munca susținută și dedicarea duc întotdeauna la rezultate foarte bune. Indiferent de dificultățile întâmpinate, nu ați renunțat și ați continuat să vă străduiți pentru a fi mai buni în fiecare zi.

✔️Am învățat că solidaritatea și sprijinul reciproc sunt esențiale. Fie că a fost vorba de proiecte de grup, activități extracurriculare sau momente de încercare personală, am fost alături unii de alții.

✔️Am învățat că fiecare greșeală este o oportunitate de a învăța și de a crește. Nimeni nu este perfect, iar greșelile fac parte din procesul de învățare. Important este să le recunoaștem, să învățăm din ele și să ne îmbunătățim.

✔️Am învățat că respectul și empatia sunt fundamentale pentru o comunitate armonioasă. Empatia, capacitatea de a înțelege și de a simți cu ceilalți, este una dintre cele mai valoroase lecții pe care le putem învăța.

Să păstrăm aceste lecții în inimile noastre și să le aplicăm în tot ceea ce vom face pe viitor.

Ne vedem cu forțe proaspete în noul an școlar, pregătiți să învățăm și să creștem împreună.

Vacanță frumoasă!”, a transmis prof. Oana Hrehoreşen, directorul Liceului Teoretic Ion Ghica Răcari.