1 mai 2024
“Meritele pompierilor dâmbovițeni care au participat la începutul lunii august la operațiunile din Grecia au fost recunoscute în plenul Consiliului Județean Dâmbovița”

“Meritele pompierilor dâmbovițeni care au participat la începutul lunii august la operațiunile din Grecia au fost recunoscute în plenul Consiliului Județean Dâmbovița”

COMUNICAT DE PRESĂ
Meritele pompierilor dâmbovițeni care au participat la începutul lunii august la operațiunile din Grecia au fost recunoscute în plenul Consiliului Județean Dâmbovița
Devotamentul și curajul pompierilor dâmbovițeni care s-au luptat cu flăcările din insula Evia au fost astăzi recunoscute de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în cadrul unui moment festiv, ce a fost organizat în plenul ședinței ordinare de consiliu județean.
În semn de prețuire, președintele Corneliu Ștefan le-a oferit celor 12 pompieri dâmbovițeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița plachete de recunoștință și, în numele comunității dâmbovițene, le-a transmis mulțumiri pentru eforturile pe care le-au făcut în vederea limitării incendiilor de pădure de pe teritoriul elen.
Corneliu Ștefan: „Este un moment deosebit pentru noi, cei din plenul Consiliului Județean Dâmbovița. Vreau să le mulțumesc celor 12 pompieri dâmbovițeni care ne-au reprezentat cu cinste în afara României – oameni care și-au asumat misiunea pentru care au plecat. Ne-ați făcut mândri pentru misiunea pe care ați îndeplinit-o în Grecia. Vă mulțumesc în numele Consiliului Județean Dâmbovița pentru tot ceea ce ați făcut! V-am invitat la ședința de consiliu județean pentru a vă mulțumi în plenul acesteia. De aceea, vreau să vă oferim o plachetă în semn de recunoștință pentru tot ceea ce ați făcut pentru județul Dâmbovița și pentru țară”.
Cei 12 pompieri dâmbovițeni care au participat la misiunea de stingere a incendiilor de pădure în insula Evia din Grecia sunt: plutonier adjutant-șef Crăsneanu Marian – DP Târgoviște, plutonier adjutant-șef Măruță Alexandru Ionuț – DP Târgoviște, plutonier adjutant Cornea Constantin Stelian – DP Târgoviște, plutonier adjutant-șef Talaz Cosmin Iulian – DP Târgoviște, plutonier adjutant Stănilă Marian – DP Titu, plutonier major Stănescu Daniel Laurențiu – DP Titu, plutonier adjutant șef Radu Laurențiu – DP Găești, plutonier adjutant Ioniță Marian – DP Găești, plutonier adjutant-șef Radu Andrei Bogdan – DP Moreni, plutonier major Pirneci Cosmin Robertino – DP Moreni, plutonier adjutant-șef Sanda Ion Cătălin – DP Pucioasa și plutonier adjutant șef Neagu Mădălin – DP Pucioasa.
România a trimis în Grecia 142 de pompieri, autospeciale pentru stingerea incendiilor de pădure şi echipamente şi mijloace de sprijin logistic.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial