4 mai 2024
“Mereu sacrificaţi, niciodată respectaţi!” Angajaţii Registrului Comerţului Dâmboviţa au protestat în ploaie, la Târgovişte. Oamenii se plâng că au cele mai mici salarii din Justiţie

“Mereu sacrificaţi, niciodată respectaţi!” Angajaţii Registrului Comerţului Dâmboviţa au protestat în ploaie, la Târgovişte. Oamenii se plâng că au cele mai mici salarii din Justiţie

“Mereu sacrificaţi, niciodată respectaţi!” Angajaţii Registrului Comerţului Dâmboviţa au protestat în ploaie, astăzi, la Târgovişte.

Oamenii se plâng că au cele mai mici salarii din Justiţie.

VREM SALARII DECENTE IN ONRC!  

Spunem: STOP DISCRIMINARII SI INECHITATILOR SALARIALE!  

NOI NU mai MANCAM, PROTESTAM!  

ONRC este institutia publica cu cel mai scazut nivel de salarizare din Ministerul Justitiei.

Discriminarea in sistemul de justitie la nivel national nu este o solutie –

Sindicatul Angajaților din ONRC spune: STOP DISCRIMINARII SI INECHITATILOR SALARIALE!

Solicitam modificarea si actualizarea grilei de salarizare a personalului ONRC in conformitate cu principiile sistemului de salarizare enuntate de art. 6 din Legea 153/2017, intrucat personalul ONRC beneficiaza de o salarizare inferioara in cadrul aceleiasi familii ocupationale, nebeneficiind de sporul de risc și suprasolicitare neuropsihică si solicitat in repetate randuri Ministetului Justiției, fără niciun rezultat”, spun angajaţii ONRC Dâmboviţa.

Protestele au loc din cauza inechităților salariale și adiscriminării angajaților din Oficiul Național al Registrului Comerțului față de celelalte categorii de angajați din familia ocupațională justiție, tratament disproporționat în raport cu importanța activităților derulate și cu nivelul de complexitate a muncii prestate de salariații din ONRC în actualul context economic și financiar marcat de obligațiile legate de implementarea PNRR.🔺#SAONRC cere de la Guvernul României demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15% având în vedere faptul că #ONRC este instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiție. 📌Totodată, angajații revendică și acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, drept care se acordă tuturor celorlalte categorii de salariați din familia ocupaţională “Justiţie”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial