19 aprilie 2024
Medicul Carmen Marcu, lecţie dură pentru deputatul PSD, Carmen Holban. “Vorbiţi şi vă minunaţi, dar nu ştiţi nimic din sistemul medical!”

Medicul Carmen Marcu, lecţie dură pentru deputatul PSD, Carmen Holban. “Vorbiţi şi vă minunaţi, dar nu ştiţi nimic din sistemul medical!”

“Am încercat să tac, ca omul care s-a săturat de polică şi politicieni până peste cap, dar deja e prea mult! Aş vrea să o întreb pe doamna deputat ce i s-a pus în mâncarea aceasta numită politică( în afară de posibilitatea obţinerii de mai mulţi bani) pentru a arunca toata ziua cu lături?

Chiar vă pasă atât de sistemul medical? Mă îndoiesc, doamnă! Nu mi s-a părut că aţi slăbit de grijă, dar vă aduc aminte că aţi avut posibilitatea atâţia ani să faceţi ceva, dar în afară de declaraţii şi plimbări în străinătate nu am văzut nimic.

Declaraţiile nu ţin loc nici de paturi medicalizate, nici de circuite în spitale, nici de personal calificat (m-am săturat de pilele tuturor, angajate în spital, care nu ştiu nimic din punct de vedere profesional), nici de medici profesionişti, nici de aparatură, nici de medicamente şi materiale sanitare.

Vorbiţi şi vă minunaţi, dar nu ştiţi nimic din sistemul medical.

Nu ştiţi ce eforturi se fac să rezistam şi să oferim fiecărui pacient o şansă.

Aţi considerat spitalele moşia voastră, a politicienilor şi le-aţi transformat într-o unealtă de propagandă, dar voi mergeţi în spitale private.

M-am săturat! Oricât de mult am vrut să continui să fiu diplomată, mi-a ajuns.

Dacă doriţi să vă explic, o fac oricând (în privat sau public), dar până atunci, vă rog nu mai învrăjbiţi oamenii.

Ajutaţi la efortul sistemului medical de trece peste această nenorocita de pandemie!

Nu uitaţi că sunteţi absolventă a unei facultăţi de elită şi că oamenii pe lângă care aţi făcut ,,politică” ajung, zi de zi, la coşul istoriei”, a precizat medicul Carmen Marcu, unul dintre cei mai respectaţi profesionişti din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Postarea deputatului PSD de Dâmboviţa, Carmen Holban:

“Este inadmisibil ce se întâmplă acum în București. O târgovișteancă operată și aflată în recuperare la Spitalul Foișor din capitală a fost scoasă pe o targă improvizată din unitatea sanitară.

În această situație se regăsesc toți pacienții de la Foișor.Asta pentru că membrii Executivului și alți factori de decizie, printre care și Raed Arafat, au hotărât să transforme Spitalul Foișor în spital suport Covid.

Fără niciun anunț prealabil, fără nicio înștiințare.Asta arată încă o dată haosul provocat de cei care ne conduc acum!

Oamenii nu mai reprezintă nimic pentru acest Guvern iresponsabil. Nu au niciun pic de empatie pentru pacienții abia scoși de pe mesele de operații. Nu este uman ca acești oameni să fie tratați cu atâta indiferență!

Este rușinos ce face acest Guvern, este rușinos ce face Arafat”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial