23 aprilie 2024
Martirii Revoluției din 1989 comemorați, astăzi, la Târgoviște

Martirii Revoluției din 1989 comemorați, astăzi, la Târgoviște

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat astăzi, 22 decembrie 2019, alături de vicepreședintele Alin Manole, la activitățile dedicate Zilei Victoriei Revoluției și a Libertății, eveniment ce a avut loc în Piața Mihai Viteazul din Târgoviște.

Pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, a fost organizat un ceremonial militar şi religios, în memoria celor peste 1100 de eroi martiri, care, cu preţul vieţii, au luptat împotriva regimului comunist.

Webp.net-resizeimage (3)Evenimentul a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de un serviciu religios în cinstea eroilor Revoluţiei, și a continuat cu depunerea de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie’89, din Piaţa Mihai Viteazul şi defilarea trupelor militare.

Webp.net-resizeimageConducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Alexandru Oprea, vicepreședintele Alin Manole și secretarul general al județului, Ivan Vasile Ivanoff, a depus o coroană de flori în amintirea dâmbovițenilor care și-au dat viața în timpul Revoluției din Decembrie 1989.

Webp.net-resizeimage (3)Alături de oficialităţi locale şi judeţene, au fost prezenţi la manifestări parlamentari dâmbovițeni, reprezentanţi ai Prefecturii Județului Dâmbovița, instituțiilor deconcentrate, Asociaţiei Luptătorilor din Decembrie ‘89, Asociaţiei Cultul Eroilor, ai Arhiepiscopiei Târgovişte, Ministerului Apărării Naţionale, structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, ONG-urilor, partidelor politice, precum şi numeroşi dâmboviţeni.

Webp.net-resizeimage (2)Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial