vin. sept. 20th, 2024

Nici măcar un singur leu prejudiciu! Aceasta este concluzia Raportului Curții de Conturi după controlul făcut la Primăria orașului Răcari.

Marius Caravețeanu, primarul localității, a ținut astfel să spulbere vorbele aiurea aruncate de cei ce nu se pricep și împrăștie intenționat informații false despre activitatea primăriei.

”𝐑𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐫ț𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐚 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐞𝐢 – 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢ț𝐚 📊

👉 Aici, pe site-ul primăriei și pe site-ul Curții de Conturi, găsiți raportul menționat. Este un document public, pentru care, la momentul respectiv și pe această cale, îmi felicit colegii din primărie pentru acest rezultat. Pot exista erori de înregistrare sau omisiuni, dar nu s-a găsit nici măcar un leu prejudiciu la UAT Răcari, în ciuda faptului că unii analfabeți încearcă să răstălmăcească adevărul și să prezinte informațiile deformate pentru a crea o imagine nepotrivită colectivului UAT Răcari. Este trist că oameni cu ceva carte susțin acest mod de a face politică.

🧛 Vasile, ți-am mai dat cândva un sfat: termină școala și caută un loc de muncă, renunță la dezinformări, la minciuni și la spart semințe în parc. Îți dorești să ajungi mare șef la căminul de bătrâni, probabil că da, dar nu atâta timp cât eu sunt primar.

🫣 Când un creator digital obține doar 15% și, în anumite localități, chiar sub 10%, ar fi bine să ia o pauză de reflecție.

Până data viitoare, să auzim numai de bine!”, a transmis edilul.