26 aprilie 2024
Mariana, fosta soţie a lui Reghe, DEZVĂLUIRI FIERBINŢI de la Târgovişte!

Mariana, fosta soţie a lui Reghe, DEZVĂLUIRI FIERBINŢI de la Târgovişte!

„Mă culcam cu Laurențiu, deși nu eram divorțați, iar el era cu Ana. Deși eram soția lui, mă simțeam precum o amantă! Ce-a făcut ea (n.r. – Anamaria Prodan) am făcut și eu! Laurențiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta, apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania. Am făcut dragoste cu el și la Târgoviște, el fiind căsătorit cu Anamaria, iar eu eram divorțată. Veneam de la aeroport, am mers la Târgoviște, în timp ce Ana rămăsese în America”, a povestit Mariana, la „Cancan TV”.

Tot în Germania, Anamaria Prodan folosea îmbrăcămintea Marianei. „Am văzut treningul meu în sacul de rufe murdare. Am întrebat-o pe mătușa mea, care stătea în casă, ce este cu el acolo. Mi-a zis că l-a folosit Ana, că s-a dus la fitness cu el. L-am întrebat pe Laurențiu, iar el mi-a zis că doar el mi-a cumpărat treningul! Nu l-am mai purtat”.

„Am divorțat pe 26 mai 2008, iar ei s-au căsătorit în iunie. Nu se pronunțase divorțul între noi, când ei s-au căsătorit în America. Nu știu dacă era vorba despre bigamie în cazul lui Laurențiu…”, a mai dezvăluit fosta doamnă Reghecampf, tot la Acasă TV.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial