22 aprilie 2024

Mamă, de 71 de ani, desfigurată de fiu. Ce a obiligat-o individul să declare

batuPoliția dâmbovițeană vă informează:

La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au efectuat verificări față de un bărbat, din localitatea Valea Leurzii, împotriva căruia Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar întrucât acesta nu a respectat obligația instituită prin acea măsură preventivă.

Măsura controlului judiciar a fost dispusă într-un dosar în cadrul căruia bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă comisă asupra mamei sale.

În urma deplasării la domiciliul acestuia, polițiștii au identificat o femeie, mama bărbatului, care prezenta leziuni traumatice multiple în zona feței.

Din declarația acesteia a reieșit că, în ziua de 10 decembrie a.c., prin amenințări cu acte de violență și loviri, bărbatul ar fi determinat-o să declare la poliție faptul că s-au împăcat.

Ieri, 17 decembrie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Totodată, acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj întrucât, în aceeași zi, ar fi amenințat cu acte de violență un polițist.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial