29 martie 2024
Maiorul George Dragoș Dedu, de la Jandarmeria Dâmboviţa, pe podium la competiția de ciclism “Topoloveni Summer Tour 2022”

Maiorul George Dragoș Dedu, de la Jandarmeria Dâmboviţa, pe podium la competiția de ciclism “Topoloveni Summer Tour 2022”

COMUNICAT DE PRESĂ
George Dragoș Dedu, pe podium la competiția de ciclism “Topoloveni Summer Tour 2022”

Maior George Dragoș Dedu a confirmat nivelul pregătirii din acest sezon competițional și a obținut un rezultat notabil la competiția de ciclism “Topoloveni Summer Tour 2022”, clasându-se pe locul I la categoria master 2 (40 – 49 de ani).
Concursul de mountainbike, organizat de Riders Club, s-a desfășurat sâmbătă, 11 iunie a.c., în localitatea Topoloveni din județul Argeș, La această cursă au participat numeroși cicliști din toată țara de nivel elite și amatori.
Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție la cursa mountainbike amatori, masculin master 2, categoria de vârstă 40-49 de ani, pe traseul standard și a ocupat locul I.
Ofițerul îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2004.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial