26 aprilie 2024
Mâini pentru Mâine – Ediţia 14. Concert caritabil pentru Compartimentul de Îngrijiri Paliative

Mâini pentru Mâine – Ediţia 14. Concert caritabil pentru Compartimentul de Îngrijiri Paliative

maini-maineMaini pentru Maine – Editia 1409 Decembrie 2017 – QuanticAcest eveniment este destinat Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște – locul în care speranțele trăiesc și sufletul se stinge.

Compartimentul de Îngrijiri Paliative este locul în care multe suflete își duc ultimele zile într-o atmosfera caldă… pentru unii este casa pe care nu au avut-o niciodată. Locul în care personalul medical este altfel; nu vezi fețe indiferente, empatia este la un alt nivel, iar conexiunile pacient-medic sunt mult mai puternice.

Conceptul de îngrijiri paleative este unul destul de vechi. Nu este un concept curativ, ci reprezintă mai degrabă încearcarea de a oferi o calitate a vieții …cât mai mare, atât timp cât este posibil. În foarte mare măsură, acest pavilion este făcut cu fonduri din sponsorizări și funcționează pe bază de donații din partea instituțiilor care doresc să se implice în această ramură.

Nevoile acestui loc sunt mari. Nu este vorba neapărat de nevoi bănești, însă materialele necesare asigurării unei vieți decente pe durata internării depășesc posibilitățile materiale pe care secția le are. De aceea, orice ajutor în materiale (de curățenie, para-medicale etc.) este mai mult decât bine-venit.

Artiști din lumea folkului și nu numai s-au alaturat campaniei și vor sustine recitaluri pe scena Clubului Quantic. Mihai Margineanu, Eugen Avram, Cristi Dumitrascu, Dan Manciulea și Dana Florian sunt doar o parte dintre cei care vor fi pe scenă, urmând ca în zilele ce urmează să vi-i prezentăm și pe ceilalți care ni s-au alăturat.

Vă așteptăm cu drag pe toți cei care doriți să ne fiți aproape pe 9 decembrie în Club Quantic!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial