11 mai 2024
Mâine, la Târgovişte – Bursa Locurilor de Muncă pentru Studenţi

Mâine, la Târgovişte – Bursa Locurilor de Muncă pentru Studenţi

Comunicat de presă

Agentia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Cariera, din cadrul Universitaţii „Valahia” Targovişţe, organizează la data de 24.05.2013, începând cu 10.00, la Clubul Studentilor, Bursa Locurilor de Muncă pentru Studenţi.

Putem să afirmăm că a devenit deja o tradiţie pentru AJOFM Dâmboviţa şi Centrul de Consiliere al Universităţii Valahia, organizarea anuală a unui târg de joburi pentru studenţi.

Dezvoltarea capitalului uman şi creşterea competitivităţii acestuia pe piaţa muncii, crearea premizelor pentru îmbunătăţirea nivelului de educaţie şi calificare precum şi creşterea capacităţii de angajare a resurselor umane, sunt obiective comune celor două instituţii.

Scopul acţiunii este de a pune în legatură directă agenţii economici cu studenţii din judeţul Dâmboviţa, dar mai ales cu studenţii Universităţii Valahia Târgovişte, în vederea facilitării încadrării acestora pe piaţa muncii.

Cu acest prilej, AJOFM Dâmboviţa, oferă participanţilor informaţii referitoare la prevederile legii 72/2007 – privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor.

De asemenea, vor fi prezentate serviciile oferite de AJOFM Dâmboviţa şi anume medierea muncii, consiliere şi informare privind cariera, formare profesională precum şi informaţii referitoare la iniţierea unei afaceri proprii.

Ofertele prezentate de agenţii economici contactaţi până la acest moment, relevă faptul că sunt căutaţi:

– ospătarii, barmanii, reprezentanţii de vânzări, consultanţii financiari, inginerii mecanici, automatişti, agenţii de vânzări, coordonatorii de vânzări, agenţii de asigurări, dar şi muncitorii necalificaţi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial