28 martie 2024
Mâine, la Târgovişte – Proba scrisă pentru admiterea la Școala MiIitară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani

Mâine, la Târgovişte – Proba scrisă pentru admiterea la Școala MiIitară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani

COMUNICAT DE PRESĂ

9 aprilie a.c. – desfășurarea probei scrise pentru admiterea la Școala MiIitară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani

Sâmbătă, 09 aprilie a.c., în pavilionul central al Liceului “Voievodul Mircea” Târgoviște, situat pe Bd. Regele Carol I, nr. 70, va avea loc susținerea probei testului scris de către candidații recrutați de Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița pentru concursul de admitere în Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.
Candidații care au fost declarați „admis” la proba de evaluare a performanței fizice, se vor prezenta sâmbătă, începând cu ora 08:45, la sediul instituției de învățământ, accesul fiind asigurat pe la poarta nr. 2 (intrarea dinspre Pavcom).
Pentru susținerea probei de verificare a cunoștințelor, candidații sunt obligați să se prezinte la ora stabilită și comunicată de unitatea de selecție, având asupra lor cartea de identitate/pașaport, ustensile de scris cu pastă sau cerneală albastră. 
Este interzisă intrarea în sala de concurs cu mijloace de comunicare (telefoane mobile, smartwatch, stații de emisie recepție, etc.), materiale scrise (cărți, caiete, însemnări etc.), precum și cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor.
De asemenea, este interzisă cu desăvârșire utilizarea stilourilor/pixurilor cu gumă de șters, cerneală care conține bisulfit de sodiu (de tip “frixion” scrie-șterge), precum și intrarea în sălile de concurs după deschiderea plicurilor cu teste.
Toate aceste informații pot fi accesate și pe site-ul www.jandarmeriadambovita.ro. 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial