26 aprilie 2024
Magazinul Altex din Târgovişte a fost modernizat! Din 27 octombrie, o nouă experienţă de cumpărături!

Magazinul Altex din Târgovişte a fost modernizat! Din 27 octombrie, o nouă experienţă de cumpărături!

Magazinul Altex din Targoviste a fost modernizat! Din 27 octombrie,

o noua experienta de cumparaturi!

Altex, liderul pietei de electro-IT din Romania, anunta finalizarea procesului de reamenajare a magazinului din Targoviste. Magazinul Altex din str. Locotenent Stancu Ion, Piata 1 Mai, a fost reamenajat si tehnologizat, iar de astazi, 27 octombrie clientii sunt asteptati sa se bucure de o noua experienta de cumparaturi. Evenimentul de deschidere coincide cu primul val al campaniei Black Friday, lansata de Altex. Astfel, clientii sunt asteptati sa profite de super-ofertele din prima saptamana de Black Friday la Altex, 27 octombrie – 3 noiembrie.

”Ne-am propus sa oferim tuturor locuitorilor municipiului Targoviste, dar si celor din imprejurimi, acces facil la tehnologie, produse si servicii accesibile, la cel mai bun raport calitate-pret. Acum, la finalul procesului de reamenajare, magazinul Altex din Targoviste ofera clientilor o experienta in store imbunatatita. In plus, toti cei care aleg sa ne viziteze in aceasta perioada pot profita de super-ofertele din primul val al campaniei de Black Friday”,spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex Romania.

Magazinul Altex se afla pe str. Locotenent Stancu Ion, Nr. 2D, Piata 1 Mai. Magazinul Altex are o suprafata comerciala de peste 1.500 mp si un stoc de peste 50.000 de produse. Acesta este al doilea magazin Altex din oras, alaturi de cel din Targoviste Mall.

In urma procesului de modernizare si retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalatiile de securitate si cele electrice, dar si sistemul de climatizare. Sistemul traditional de iluminat a fost inlocuit cu unul de tip LED, care ofera un consum de energie mult mai redus. In plus, au fost introduse displayuri digitale care ofera clientilor o experienta in store mult mai buna.  De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronica, care asigura o vizibilitate crescuta a preturilor la raft, dar si o schimbare rapida si conforma a acestora.

Surprize pentru toate varstele & cooking show cu Chef Stefan Borleanu!

Altex ii invita pe locuitorii orasului Targoviste, dar si pe cei din imprejurimi, de astazi, joi 27 octombrie, in magazinul din incinta complexului comercial Kaufland (Piata 1 mai), sa profite de o experienta de cumparaturi mult mai buna, un stoc mai mare de produse si servicii de calitate, dar si multe surprize atat pentru cei mari cat si pentru cei mici: face painting, modelare cu baloane, dar si caricaturisti, totul intr-o atmosfera de sarbatoare.

In plus, Altex a pregatit pentru clientii sau un super-show culinar cu celebrul Chef Stefan Borleanu. Clientii pot degusta din retetele special preparate pentru acest eveniment de semifinalistul de la Chefi la cutite” si pot participa la concursuri cu premii in vouchere.

Magazinul Altex va fi deschis de luni pana duminica intre orele 09:00 – 20:00, exceptie facand in data de 27 octombrie, atunci cand programul o este unul extins, de la  07.00 la 22.00.

Black Friday la Altex!

Anul acesta, campania de Black Friday este structurata in patru valuri, fiecare saptamana cu oferte dedicate la o gama variata de categorii de produse. Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar si pana la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj si produse de curatenie. Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de pana la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari si home confort, dar si electrocanicele mici si gama de beauty. Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar si vehicolele electrice vor avea preturile reduse beneficieza de reduceri de pana la 40%. Iar produsele din gama auto electronica si anvelope vor beneficia de o reducere de pana la 20%. Perioada este una dinamica, iar Altex recomanda clientilor sa urmareasca saptamanal produsele care intra ȋn campania de Black Friday si sa isi creeaze liste cu produse favorite.

Valurile Black Friday 2022:

  • Val 1: oferte valabile intre 27 octombrie – 02 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile intre 03 noiembrie – 09 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile intre 10 noiembrie – 16 noiembrie
  • Val 4: oferte valabile intre 17 noiembrie – 23 noiembrie
fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial