19 aprilie 2024
”MADAME MON AMOUR” – CONCERT NICU ALIFANTIS, LA PUCIOASA!

”MADAME MON AMOUR” – CONCERT NICU ALIFANTIS, LA PUCIOASA!

nicu-alifCOMUNICAT DE PRESĂ

MADAME MON AMOUR” – CONCERT NICU ALIFANTIS, LA PUCIOASA!

La întrebarea retorică a poetului Nichita Stănescu: „De ce te-oi fi iubind, femeie visătoare, care mi te-ncolăcești ca un fum…”, spectacolul Madame Mon Amour se vrea o încercare de răspuns prin cântece de iubire, declarații manifest dedicate femeii, dragostei și prieteniei.
Nicu Alifantis impresionează prin varietatea trăilor pe care le stârneşte în rândul publicului, spectatorii considerând adesea că „fiecare concert al trubadurului este un carusel al emoţiilor, zâmbetelor şi romantismului.”

Un amalgam de ritmuri și stiluri muzicale, de instrumente clasice și exotice, de sonorități neașteptate, toate se împrăştie și învăluie spectatorul aidoma unei îmbrățișări deosebit de tandre.

Despre Alifantis se știe că este unul dintre cei mai faimoși artiști ai României și autorul unora dintre cele mai frumoase melodii folk. De asemenea, cântărețul are în spate o discografie de 18 albume.Madame mon amour”, este cel mai recent album semnat Nicu Alifantis şi este o compilație de 15 cântece de iubire, pe versuri de Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Radu Stanca, Nina Cassian.

Miercuri, 7 DECEMBRIE 2016, ora 18.00, la Centrul Cultural Pucioasa, va avea loc concertul ”Madame mon Amour”, cu NICU ALIFANTIS.

Prețul biletului este de 20 lei/persoană. Rezervări la telefon: 0734450888

 

 

 

 

Primarul Orașului Pucioasa,

ing. Constantin Emilian ANA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial