vin. sept. 20th, 2024

Mister în jurul unui bărbat, de 64 de ani, găsit cu răni grave pe corp, pe islazul din comuna Ocnița.

Ioan Surdu, în stare critică, la ATI

Familia victimei ne-a contactat pe adresa redacției de știri targovistenews.ro și ne-a cerut ajutorul să mediatizăm acest caz.

Fiica omului ne-a mărturisit că tatăl ei se zbate între viață și moarte, dar fără să se știe clar cum de s-a ajuns în această situație cumplită.

”În data de 19. 07.2024, la ora 21.20, am fost contacta de pe telefonul tatălui meu de către echipajul Smurd sa ma prezint de urgenta la spitalul Târgoviște Primiri Urgente pt ca l.au găsit grav agresat în stare de inconștiență pe un islaz din Ocnita.

Imediat am ajuns la spital unde medicii i-au făcut analize și i-au găsit un loc la spitalul Universitar București, în terapie intensiva, pt operații. În drum spre București m.au sunat doctorii înainte sa intre în operație pentru acord, ca să intre în operațiile care puteau fi incompatibile cu viata.

A fost semnalata politia fiind deschisa o ancheta. Ancheta este în desfășurare nefiind pana în acest moment niciun reținut și nici măcar o ipoteza clara… Noi va contactam pe dumnevoastră pentru a face lumina în acest caz și ca cel vinovat pt cele întâmplate sa plătească conform legii.

Tatăl meu locuia întri casa din ocnita din apropiere de Fabrica de Cărămizi.

Casa este a unor rude decedate ale numitului Vlad Ioan la care tata lucra ca îngrijitor de animale. Pe parcursul zilei de 19. 07. 2024 tata a avut legătură numai cu numitul Vlad Ion”, ne-a precizat fiica bărbatului rănit.

“La data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe islazul din comuna Ocnița, un bărbat de 64 de ani, are nevoie de îngrijiri medicale, fiind găsit în stare de inconștiență, în apropierea animalelor de care avea grijă, respectiv vaci și tauri.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, în cauză, fiind întocmit un dosar penal”, ne-a preciazat IPJ Dambovita.