19 aprilie 2024
Lucrau la renovarea casei când au dat peste ceva uluitor în fundație. Zona a fost încercuită

Lucrau la renovarea casei când au dat peste ceva uluitor în fundație. Zona a fost încercuită

bom3 (1)S-a dat alarma joi după-amiază, la Ghirdoveni, în IL Caragiale. Un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a dat peste o bombă în podeaua casei sale.

Imediat zona a fost împânzită de pirotehnişti, iar poliţiştii au blocat accesul pe strada respectivă, din cauză că există pericol de explozie.

Proprietarul, împreună cu nepoţii săi, lucrau la renovarea casei când au lovit ceva metalic în fundaţie. Oamenii au examinat obiectul cu atenţie şi s-au îngrozit.

bom (1)Ionuț Pietraru, proprietarul casei: Am găsit-o, nu ştiu ce, o bombă, ceva acolo.
Reporter: Faceţi o lucrare?
Ionuț Pietraru: Da, de renovare.
Reporter: Cine a descoperit-o?
Ionuț Pietraru: Eu.
Reporter: Cum v-aţi dat seama că e o bombă?
Ionuț Pietraru: După cum arăta, arăta ca o bombă.

bom2 (1)Marius Buga, Pro TV: Proprietarul a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit o echipă de pirotehnişti. Specialiştii încearcă să extragă proiectilul din locuinţa şi să îl ducă într-un poligon, acolo unde urmează să fie distrus.

bom5 (1)Lt. Viorel Radu, coordonator echipa pirotehnică ISU Dâmbovița: “Pericolul este foarte mare în ideea în care aceasta ar exploda. Vă daţi seama ce ar putea să producă în zonă. Vedeţi, la aproximativ 15 metri se află case locuibile, ne dăm seama ce pericol ar reprezenta.”

Vecinii au tras o spaimă teribilă când au înţeles despre ce este vorba, mai ales că este posibil că proiectilul, ce pare a fi de aviaţie, să fie activ.

bom4 (1)Robert Băcanu, vecin: “M-am speriat, na, ca oricare. Vă închipuiţi, nu e de ras, pe rază de un kilometru să sară totul în aer. Mi-e frică şi mie, mi-e teamă.”

bom1 (1)Agenţii de poliţie au oprit accesul maşinilor şi al oamenilor în zonă, până ce pirotehniştii vor reuşi să extragă obuzul din încăpere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial