28 septembrie 2022
Locotenent-colonelul Florea Cristian-Claudiu, noul şef al ISU Dâmboviţa

Locotenent-colonelul Florea Cristian-Claudiu, noul şef al ISU Dâmboviţa

“COMUNICAT DE PRESĂ

ISU Dâmbovița are un nou inspector șef

Ieri, la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, generalul maior IAMANDI Dan Paul l-a prezentat pe locotenent-colonelul FLOREA Cristian-Claudiu, pe care l-a împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 01.04.2021.

Locotenent-colonelul FLOREA Cristian-Claudiu este absolvent al Liceului Militar ”Constantin Brâncoveanu” Ploiești și al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

Este un ofițer cu experiență care a îndeplinit funcția de Șef Centru Operațional la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dealu Spirii” București-Ilfov, anterior ocupând funcția de locțiitor comandant de grup de intervenție, la același inspectorat.

În acest moment, gândurile locotenent-colonelului FLOREA Cristian-Claudiu se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE”

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial