10 mai 2024
Liderul USR Dâmboviţa, Daniel Blaga: “Ministrul Florin Roman şi “Las-o, bă, că merge şi aşa!””

Liderul USR Dâmboviţa, Daniel Blaga: “Ministrul Florin Roman şi “Las-o, bă, că merge şi aşa!””

“Ministrul Florin Roman şi “Las-o, bă, că merge şi aşa!”

În ţara lui “Las-o, bă, că merge şi aşa!” aproape că nu ne mai miră nimic. Când afli însă că ditamai politicianul, cocoţat de partid într-un scaun călduţ de ministru, nu are nici măcar studiile declarate reale e o problemă. Mare cât ministerul pe care îl conduce şi ceva mai mică dacă e să o comparăm cu procentele la care i-a ajuns partidul.

Ministrului liberal Florin Roman, căci despre dumnealui este vorba, i-au fost încredinţate frâiele unuia dintre cele mai importante ministere, cel al Cercetării. Cel puţin în teorie, domnul ministru a scris în CV-ul său că ar fi licenţiat de două ori în economie, la Cluj şi la o universitate privată din Bucureşti.

Ceva dă cu virgulă pentru că nimeni nu înţelege de ce o persoană ar alege să facă fix aceeaşi facultate, de contabilitate, prima dată la stat, la o universitate vestită, iar apoi, la 12 ani distanţă, la universitatea privată.

Mass media centrală a scos la iveală însă că ministrul Roman nu are nicio licenţă la universitatea din Cluj, unde de fapt ar fi dat doar un examen de absolvire al unui colegiu din Alba Iulia.

CV-ul bogat al ministrul Roman începe să se subţieze de la o cercetare la alta, nu tu carte scrisă, plagiat dovedit, acum licenţă inexistentă.

Pe bună dreptate, colegul şi prietenul meu Dacian Ciloş, preşedintele USR, i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să îl demită pe ministrul Florin Roman, din cauza CV-ului său falsificat.

Încă am speranţă că România nu va mai rămâne pentru foarte mult timp sub sloganul “Las-o, bă, că merge şi aşa!” “, a declarat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial