2 mai 2024
Liderul PSD Târgovişte a acceptat un ŞANTAJ IEFTIN ca să aibă căldură cei branşaţi la Termica!

Liderul PSD Târgovişte a acceptat un ŞANTAJ IEFTIN ca să aibă căldură cei branşaţi la Termica!

“Raţionamentele acestui vot dat de USL sunt destul de complexe şi trebuie să recunosc că am fost nevoiţi să acceptăm un compromis, să-i nu spun direct şantaj ieftin.

Pentru ca târgoviştenii să beneficieze de căldură în această iarnă, aveam nevoie de o majorare de capital la Termica şi de votul consilierilor PDL, pentru a îndeplini cele două treimi obligatorii în astfel de cazuri.

Noi am vrut căldură pentru târgovişteni, iar PDL a vrut baschet pentru Boriga, aşa că am fost nevoiţi să acceptăm, chiar dacă nu ne-a convenit. Am sesizat că şi printre consilierii PDL erau nemulţumiri în acest sens, dar le-a fost teamă să nu-l supere pe primar.

Am văzut însă că echipa nu merge tocmai bine, pierzând atât în campionat, cât şi în cupele europene şi nu ar fi rău să dea banii înapoi. Vom numi o comisie de control la club, pentru a verifica toate activităţile întreprinse începând cu anul 2011, existând reale nemulţumiri.

Dacă vom depista nereguli şi vom avea argumente, vom lua în calcul schimbarea conducerii clubului şi a preşedintelui Ciprian Iugulescu. Din cele 20 de miliarde alocate, am înţeles că 5 reprezintă datorii către stat, clubul având în acest moment conturile blocate”, spune Cristian Stan, liderul PSD Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial