29 martie 2024
“La 2 noiembrie 2019, în Târgovişte vom avea 146 de locuinţe noi, construite prin ANL”

“La 2 noiembrie 2019, în Târgovişte vom avea 146 de locuinţe noi, construite prin ANL”

anl-sagricom„Eu eram cel mai tare supărat pe ceea ce se întâmpla în Cartierul Tineretului – Sagricom cu aceste 146 de unităţi locative, care în momentul de faţă sunt în diferite stadii, aş spune de execuţie, dar sunt în stadii de degradare. Povestea este aşa, în luna aprilie a acestui an a fost obţinut avizul pentru finanţarea acestei investiţii, mă bucur că iată ajungem să reluăm construcţia de locuinţe prin ANL la Târgovişte după aproape un deceniu de întrerupere.

Vreau să mulţumesc domnului director Andrei Ţurcanu pentru implicarea de care a dat dovadă şi pentru faptul că nea sprijinit şi am ajuns în situaţia de a construi din nou, după 10 ani, la Târgovişte locuinţe pentru tineri. Actualul proiect demarase în 2007, s-a întrerupt în 2009 şi iată, după foarte mult timp, suntem în situaţia de a putea spune că avem semnat contract de execuţie, avem dat Ordin de începere a lucrărilor, iar la 2 noiembrie 2019 în municipiul Târgovişte vom avea 146 de locuinţe noi, 146 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

De altfel, pentru anul viitor mai există încă un proiect, tot în zona Sagricom, şase scări de bloc, 72 de unităţi locative noi, Agenţia Naţională pentru Locuinţe ne-a informat că pentru anul 2018 are în vedere şi acest nou proiect la nivelul municipiului Târgovişte şi de asemenea, pentru o perioadă mai îndepărtată încă aproximativ 180 de unităţi locative în zona fostei Unităţi Militare de la Gară. În următorii 4-5 ani am încredere că la Târgovi şte vom avea, sper, construite, pe toate proiectele de care am discutat, aproximativ 400 de unităţi locative”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial