vin. oct. 18th, 2024

Judocanii Clubului Sportiv Târgoviște au strălucit din plin la ediția din acest an a turneului internațional „Cupa Temerarul”, găzduit de Sala „Transilvania” din Sibiu, în perioada 21-22 septembrie. La cea de-a XXIX-a ediție, sportivii clubului nostru, antrenați de Ilie Torcică, au urcat de numai puțin de cinci ori pe podiumul de premiere.

Cel mai valoros rezultat a fost obținut de Iliuță Dobra, la Under 13. Proaspătul campion al României la Ne-Waza a obținut medalia de aur la categoria 60 de kilograme. Iliuță este unul dintre cei mai reprezentativi sportivi ai clubului nostru.

Cu medalie de argint de la Sibiu a revenit acasă Maria Ivan. Cea mai micuță judoka a clubului nostru a urcat pe treapta a doua a podiumului la U10, la categoria 28 de kilograme.

Alți trei judocani de la CS Târgoviște au obținut bronz la puternicul turneu de la Sibiu: Emanuel Nițu (U18 – cat. 81 kg), Daniel Niculae (U21 – 90 kg) și Sebastian Bogza (U10 – 38 kg).

Ediția din acest an a turneului internațional „Cupa Temerarul” a reunit aproximativ 1100 de judocani aparținând unor cluburi sportive din România, Austria, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Irlanda, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Moldova, Ucraina.