23 aprilie 2024
Județul ARDE și ISU dă la pește!

Județul ARDE și ISU dă la pește!

Vineri – 22 iunie 2012, pe lacul din localitatea Hagioaica (comuna Braniştea) s-a desfăşurat Concursul de pescuit sportiv “Cupa Basarab I” – ediţia 2012, competiţie organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa şi Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România – sucursala Dâmboviţa.

Scopul acestui concurs este de promovare a activităţii de pescuit, ca un sport care oferă valori educaţionale, beneficii de sănătate, oportunităţi de socializare, dar şi valoare sportivă, pescuitul sportiv fiind un mijloc extraordinar de dezvoltare personală şi sportivă totodată.

La această competiţie a paricipat un număr de peste 50 de cadre din toate subunităţile I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa.

Concursul a fost animat, lupta fiind foarte strânsă între concurenţi. Clasamentul la finalul competiţiei a fost următorul:

• Locul I – plt. Dobre Ștefan cu cea mai mare cantitate de pește pescuită (1640g) • Locul II – plt. Nedelcu Florin cu cel mai mare pește prins (480g); • Locul III – plt. maj. Lepădatu Sorin cu cel mai mare număr de pești prinși (24 buc) • Mențiune pentru cel mai mic peste prins (6,5g) a fost obținută de plt.adj. Stănescu Constantin. Premiile concursului au constat în scule și accesorii de pescuit, acestea fiind oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România – sucursala Dâmboviţa.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa Județul A

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial