29 martie 2024
Miercuri, se opreşte apa la Aninoasa! Se înlocuieşte vechea conductă!

Miercuri, se opreşte apa la Aninoasa! Se înlocuieşte vechea conductă!

companiaaCOMUNICAT DE PRESA

 Compania de Apa Targoviste Dambovita va informeaza ca va opri alimentarea cu apa in comuna Aninoasa pe data de 9 iulie 2014 in intevalul orar 8:00-21:00, pentru racordarea noului tronson de conducta construit pe pasarela de la Aninoasa, inlocuindu-se astfel conducta veche ce trece pe sub calea ferata suspectata ca a provocat contaminarea apei. CATD a intreprins urmatoarele masuri:

  1. A anuntat Primaria Aninoasa si consumatorii din localitate cu privire la masurile ce vor fi luate.

  2. Populatia comunei Aninoasa a fost anuntata ca este interzis consumul apei in scop potabil timp de 72 de ore, pana la iesirea probelor biologice ce confirma calitatea apei. In aceasta perioada apa va putea fi folosita strict pentru grupurile sanitare.

  3. Dupa racordarea conductei se vor efectua lucrari de spalare a retelei si vor fi prelevate probe pentru controlul calitatii apei.

  4. La umplerea retelelor de alimentare cu apa din comuna Aninoasa,  se va face o corectie a concentratiei de clor liber rezidual prin injectia de hipoclorit cu o pompa dozatoare in incinta statiei de repompare, ce va fi monitorizata de un laborant.

  5. Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale.

  6. Înainte de reluarea distribuției vor fi prelevate probe de apă care vor fi  analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate al acesteia, în conformitate cu reglementările in vigoare.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial