25 aprilie 2024
Jandarmul Ionuţ Timofte,  locul al II-lea la „Pitești Half Marathon”

Jandarmul Ionuţ Timofte, locul al II-lea la „Pitești Half Marathon”

COMUNICAT DE PRESĂ

Ionuţ Timofte, locul al II-lea la „Pitești Half Marathon”, categoria de vârstă 35+

Plutonierul major Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 5 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la peste 70 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt, crosuri etc.), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.
Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut un nou rezultat notabil. S-a clasat pe locul al II-lea la crosul desfășurat pe șoseaua din municipiul Pitești, eveniment care a avut ca scop promovarea mișcării în aer liber ca stil de viață.
Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiție la categoria de vârstă +35 ani și a parcurs un traseu de 10 km.
Subofițerul va participa și în luna septembrie a.c., la ultramaratonul caritabil “Autism 24h Marea Neagră 2021”, ce se va desfășura la Mamaia și va face parte din echipa Asociației Internaționale a Polițiștilor.
Prin participarea la acest eveniment Ionuț Timofte dorește să-și arate susținerea față de copiii care suferă de autism, iar în calitate de ambasador (https://www.autism24h.ro/alergator/timofte-ionut-422) să strângă donații pentru aceștia.

Plutonierul major Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial