29 martie 2024

Jandarmii dâmboviţeni, pază şi protecţie elevilor şi profesorilor

www.mariusbuga.ro_images_jandarmi1Odată cu începerea noului an şcolar (15 septembrie a.c.), jandarmii dâmboviţeni vor fi alături de elevi pentru le vorbi despre modul în care trebuie să se comporte în recreaţie, dar şi în timpul liber pentru a fi în siguranţă şi pentru a preveni implicarea acestora în comiterea unor fapte antisociale.

O parte din instituţiile de învăţământ din Municipiul Târgovişte şi localităţile Moreni, Găeşti, Pucioasa, Titu, Răcari, Tărtăşeşti şi Voineşti au fost incluse în itinerarul de patrulare al jandarmilor, astfel încât activităţile organizate în decursul anului şcolar 2014-2015 să se desfăşoare într-un climat propice de ordine şi siguranţă.

Tot în această perioadă vor debuta şi acţiunile preventiv-educative în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi alte instituţii implicate.

Jandarmii vor acţiona independent în zona instituţiilor de învăţământ pentru a asigura o intervenţie rapidă la evenimentele sesizate în incinta sau în apropierea unităţilor şcolare şi vor avea o prezenţă activă în aceste zone pentru descurajarea oricăror încercări de încălcare a normelor de convieţuire socială.

 

        

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial