26 aprilie 2024
Iugulescu s-a pus RĂU cu USL şi PPDD Dâmboviţa! KGB-istul îl ameninţă cu DEMISIA!

Iugulescu s-a pus RĂU cu USL şi PPDD Dâmboviţa! KGB-istul îl ameninţă cu DEMISIA!

Liderul USL în cadrul CLM spune că se aştepta la o asemenea aroganţă din partea unui personaj puternic protejat, care nu s-a deranjat să participe la nici o şedinţă de consiliu ❚ “Dacă până pe 20 noiembrie nu vom primi documentele cerute, vom solicita demisia conducerii clubului, pe motiv de abuz în serviciu, putând sesiza inclusiv organele statului”, ameninţă Cristian Stan ❚ Foarte interesat de rezultatele acestei anchete, demarată de comisia de analiză constituită la ultima şedinţă extraordinară a CLM, este şi Radu Popa, preşedintele PP-DD Dâmboviţa, care l-a luat şi el la ochi pe Ciprian Iugulescu ❚ “Eu nu am văzut nicăieri în lumea asta ca o primărie să nu aibă bani decât pentru echipa de baschet”, este concluzia tristă a lui Radu Popa ❚ “Jurnal de Dâmboviţa” va prezenta în ziarul de mâine un articol cutremurător, primul dintr-un serial de senzaţie, din care veţi afla cum s-au cheltuit banii publici la clubul condus de Ciprian Iugulescu

Consilierii USL şi PP-DD care fac parte din comisia de analiză şi verificare a activităţii CSM Târgovişte au avut ieri parte de o nouă surpriză neplăcută, în momentul în care s-au deplasat la sediul clubului condus de Ciprian Iugulescu. “Au refuzat să ne pună la dispoziţie documentele solicitate, însă mă aşteptam la un asemenea tratament din partea unuia care nu s-a prezentat la nici o şedinţă de consiliu local.

Cu modul acesta de lucru au fost obişnuiţi anumiţi oameni din cadrul primăriei. Să nu mai spun că am fost primiţi destul de rece la sediul clubului, unde nu am avut nici măcar un spaţiu în care să ne desfăşurăm activitatea”, ne-a transmis uşor revoltat Cristian Stan, liderul USL în CLM şi membru al comisiei care analizează activitatea şi cheltuielile Clubului Sportiv Municipal Târgovişte.

“Până pe 20 noiembrie trebuie să primim răspunsul solicitat, aşa că vom mai apela la o revenire. Dacă până atunci nu ne vor pune la dispoziţie documentele cerute, putem demara procedurile legale. O să solicităm demisia conducerii clubului, adică a preşedintelui, vicepreşedintelui şi aşa mai departe, pe motiv de abuz în serviciu, putând sesiza inclusiv organele statului. Vrem să vedem toate documentele de justificare a banilor publici, mai avem şi noi câteva foarte interesante, altfel vom solicita imediat demisia celor care conduc acest club”.

“Primăria nu are bani decât pentru echipa de baschet”

Foarte interesat de rezultatele acestei anchete, demarată de comisia de analiză constituită la ultima şedinţă extraordinară a CLM, este şi Radu Popa, preşedintele PP-DD Dâmboviţa, care l-a luat şi el la ochi pe Ciprian Iugulescu, preşedintele CSM Târgovişte.

“Dacă din concluziile anchetei va rezulta un management defectuos şi că s-au cheltuit aiurea banii publici, eu nu voi înceta să solicit insituţiilor abilitate ale statului să-şi spună punctul de vedere şi voi cere public demiterea conducerii Clubului Sportiv Municipal. Este inadmisibil să nu dăm bani pentru nimic, decât pentru baschet. Eu nu am văzut aşa ceva nicăieri în lumea asta, ca o primărie să nu aibă bani decât pentru echipa de baschet. La fiecare şedinţă de consiliu vom solicita privatizarea echipei de baschet, astfel încât susţinerea ei să nu mai fie una 100% din bani publici. Dacă clubul are un manager competent şi dacă antrenorul este aşa de bun încât să-şi merite salariul de 200.000 de euro, înseamnă că vor veni sponsori din România şi vor sprijini financiar. Noi nu avem bani să plătim abonamentelele pensionarilor sau ajutoarele de încălzire în mijlocul iernii, pentru că îi dăm la baschet. Nu se mai poate permite aşa ceva! Am atacat în contencios decizia de alocare a ultimelor 20 de miliarde către Clubului Sportiv Municipal, dar senzaţia mea e că au cheltuit banii. Prinde orbul, scoate-i ochii”.

Radu Popa a mers la meciul cu Nadezdha

Şeful organizaţiei judeţene a partidului condus de Dan Diaconescu a anunţat că va merge din pură curiozitate la meciul pe care CSM Târgovişte l-a susţinut aseară în grupele Euroligii, cu Nadezhda Orenburg.

“Cred e timpul să văd şi eu cu ochii mei unde se duce un milion de euro. Am fost în cartiere, am vorbit cu oamenii şi sunt tare nemulţumiţi de ce se întâmplă cu echipa de baschet, dar şi de felul în care arată Sala Sporturilor, care e vai de capul ei, cel puţin pe exterior. Când te uiţi de pe stradă, aia nu arată a sală unde se joacă Liga Campionilor la baschet. Am fost şi eu la Barcelona, la AEK Atena, iar când intri în acele săli, te sufocă grandoarea, simţi că ai călcat într-un loc special şi că ai intrat într-un mediu în care joacă cei mai buni sportivi ai Europei. La noi, parcă suntem în epoca de piatră, mai trebuie doar Fred şi Barney să ţopăie prin jurul Sălii Sporturilor”.

Trebuie spus că până şi echipa de baschet masculin, Asesoft Ploieşti, a evitat să-şi mai susţină meciurile din cupele europene în polivalenta târgovişteană, alegând să evolueze în cea din comuna prahoveană Brazi. Altfel, Nadezhda a deplasat la Târgovişte un lot de numai 10 jucătoare şi o delegaţie de maxim 20 de persoane, cu jumătate mai puţine decât a avut CSM Târgovişte la Istanbul, pentru meciul cu Fenerbahce.

Nu rataţi ziarul de mâine şi un articol de senzaţie!

“Jurnal de Dâmboviţa” va prezenta în ziarul de mâine un articol cutremurător, primul dintr-un serial de senzaţie, din care veţi afla cum s-au cheltuit banii publici la clubul condus de Ciprian Iugulescu. Nu e o glumă că s-au plătit gazele naturale şi energia consumate de diverse restaurante din oraş, dar şi serviciile de reprezentare juridică prestate de o casă de avocatură din Bucureşti, într-un proces cu trustul Artpress.

La Clubul Sportiv Municipal s-au mai decontat multe alte servicii, însă le vom analiza pe toate, cu lux de amănute, pentru a afla şi târgovi ştenii pe ce s-au cheltuit banii publici, în timp ce ei fac foamea sau frigul prin case. Sper că au înţeles cu toţii pentru ce conducerea clubului refuză să pună la dispoziţia comisiei de analiză documentele solicitate, însă e posibil ca scenariul să se schimbe în momentul în care vor interveni organele statului.

Costin Mihai

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial