3 mai 2024
ISU Dâmboviţa te invită la concurs! Cea mai simpatică pisică neagră!

ISU Dâmboviţa te invită la concurs! Cea mai simpatică pisică neagră!

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a stabilit ca, începând cu anul 2011, fiecare dată de 13 ce pică marţea, să fie declarată “ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE”.

Unele persoane superstiţioase consideră ziua de “Marţi 13”, o zi cu ghinion, dar noi vă spunem că nu este chiar aşa. De multe ori “ghinionul” ni-l facem şi singuri, prin lipsa informaţiilor. Putem preveni acest lucru, informându-ne, pentru că aşa cum spunea celebrul John Davison Rockefeller – “un om informat este un om puternic”.

Având în vedere specificul activităţii noastre, respectând ideea de a fi informat, I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa vă spune că: Informându-vă, deveniţi mai puternici în faţa dezastrelor. Doar împreună vom învinge ! Cu ocazia “ZILEI INFORMĂRII PREVENTIVE”, marţi – 13 noiembrie 2012, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa organizează “Ziua Porţilor Deschise”, între orele 10:00 – 14:00, atât la reşedinţa instituţiei din municipiul Târgovişte, cât şi în subunităţile de intervenţie din judeţ (Detaşamentele de Pompieri din Pucioasa, Moreni, Titu şi Găeşti, precum şi la Gărzile de Intervenţie din Voineşti, Fieni, Corneşti, Răcari, Vişina şi Potlogi ), unde vizitatorilor le va fi prezentată tehnica de intervenţie din dotare şi modul de utilizare a acesteia.

Tot în cursul zilei de marţi – 13 noiembrie 2012, se vor organiza puncte de informare preventivă la sediul inspectoratului, în centre comerciale din mun.Târgovişte (Kaufland, XXL, Praktiker) şi la Universitatea „Valahia” Târgovişte (Facultăţile de Inginerie şi Ştiinţe Umaniste). Cu această ocazie se vor desfăşura activităţi de informare preventivă a cetăţenilor privind riscurile generatoare ale unor situaţii de urgenţă, măsuri de prevenire a acestora şi reguli de comportare în momentul producerii unor situaţii de urgenţă, iar vizitatorii vor primi diverse materiale informative (broşuri şi pliante).

Ați fotografiat sau desenat o pisică neagră? Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa vă invită să participaţi la concursul de fotografie şi desen – „Cea mai simpatică pisică neagră !” organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial