20 aprilie 2024
ISU Dâmboviţa, pregătiri intense pentru 1 decembrie

ISU Dâmboviţa, pregătiri intense pentru 1 decembrie

La manifestările festive prilejuite de Ziua Naţională a României ce se vor desfăşura în data de 1 Decembrie 2012, începând cu ora 12:30, în Piaţa Tricolorului din Municipiul Târgovişte, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa va fi reprezentat de 5 ofiţeri din comanda unităţii şi va participa cu un pluton de defilare constituit din 19 cadre şi garda port drapel (formată din 1 ofițer și 6 subofițeri), care vor defila cu Drapelul de Luptă al unității.

La Ceremonia Retragerii cu Torţe, din seara zilei de 1 Decembrie, I.S.U. “Basarab I “ Dâmboviţa va participa cu un pluton constituit din 20 de cadre.

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, 2 ofiţeri şi 15 subofiţeri în activitate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu şi rezultate foarte bune în pregătirea profesională.

De asemenea, I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa va participa şi la manifestările organizate în localităţile judeţului unde sunt subunităţi de intervenţie.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial