26 noiembrie 2022
ÎPS Nifon, în vizită la parohiile din Colanu, Văcărești și Brăteștii de Jos

ÎPS Nifon, în vizită la parohiile din Colanu, Văcărești și Brăteștii de Jos

5Vineri, 5 septembrie 2014, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit NIFON, Arhiepiscopul Târgoviştei, însoţit de P.C. Părinţi Consilieri Arhid. Ionuţ GHIBANU şi PC. Pr. Victor DRĂGHICESCU, de la Centrul Eparhial, a efectuat o vizită pastorală în cadrul Protoieriei Târgovişte Sud, condusă de părintele protoiereu Dogaru Marius, unde a vizitat un număr de trei parohii: Colanu,  Văcărăşti, şi Brăteştii de Jos.
Mai întâi, Înaltpreasfinţia Sa vizitat Parohia Colanu, unde s-a interesat de activitatea pastoral-misionară şi de problemele specifice acestei parohii, apoi a mers în Parohia Văcăreşti, unde a cercetat stadiul lucrărilor de restaurare la sfântul locaş şi situaţia confesională a parohiei, precum şi capela din Parcul Văcăreşti, proprietatea Academiei Române. La finalul vizitei, Înaltpreasfinţia Sa a poposit în Parohia Brăteştii de Jos, unde i-a fost prezentat stadiul lucrărilor la pictură şi al amenjării curţii parohiale.
Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit a binecuvântat eforturile depuse în cadul proiectelor administrativ-gospodăreşti, de construcţii, dar şi pastoral-misionare şi filantropice, de către preoţii slujitori de la parohiile menţionate, asigurându-i de întregul sprijin al Centrului Eparhial în vederea unei bune derulări a activităţii parohiale.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial