27 aprilie 2024

IPJ Dâmbovița – Mult succes în noul an școlar tuturor, elevi, părinți și cadre didactice!

www.mariusbuga.ro_images_polePoliţiştii dâmboviţeni urează mult succes în noul an şcolar tuturor elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice!

 

Pentru fiecare elev, părinte și profesor, un nou an de învățământ reprezintă o nouă provocare.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este alături de dumneavoastră și vă dorește mult entuziasm, curiozitate şi putere de muncă pentru obținerea unor rezultate deosebite.

 

Împărtășim emoțiile acestei zile – ale copiilor care pășesc pentru prima dată într-o sală de clasă, ale tinerilor care se îndreaptă spre maturitate, ale dascălilor care modelează caractere și ale părinților mândri de copii lor, ca polițiști, dar și ca părinți.

 

Dragi elevi, stimați părinți și cadre didactice, vă suntem alături pentru ca școala dumneavoastră să fie în siguranță. Vom veghea pe drumul spre școală, vă vom fi aproape în jurul școlii și vom fi prezenți ori de câte ori ne veți cere ajutorul.

 

Polițistul este prietenul vostru, un partener la care apelați cu încredere când aveți o problemă. Poliția dâmboviţeană vă oferă înțelegere, sprijin și siguranță!

 

Părinții sunt cei care cunosc cel mai bine nevoile și dorințele copiilor, știu când vor atenție, ocrotire și îndrumare. Dascălii sunt cei care modelează generațiile de elevi, care îi învață, îi educă prin transmiterea de cunoștințe și valori morale. Vă vom fi alături în misiunea dumneavoastră de a forma caractere.

 

 

 

Împreună, prin dezvoltarea unui simț al comunității în jurul școlii, vom oferi copiilor noștri un an școlar plin de creativitate și performanță, o școală frumoasă și sigură.

 

Mult succes în noul an școlar tuturor, elevi, părinți și cadre didactice!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial