29 martie 2024

Ionuț Rădescu pleacă de la Urban Titu!

urbannovUrban Titu a răspuns, astăzi, afirmativ solicitării lui Ionuţ Rădescu de a rezilia contractul care expira peste şase luni, jucătorul dorind să dea curs unei noi provocări.

După un an şi jumătate petrecut pe „Orăşenesc”, mijlocaşul  şi-a dorit o schimbare în carieră şi a cerut conducerii executive a clubului să fie de acord cu rezilierea înţelegerii contractuale.

Oficialii echipei au considerat că Rădescu şi-a făcut pe deplin datoria la Urban şi au acceptat solicitarea fotbalistului argeşean. „Vreau să mulţumesc tuturor celor de la Urban pentru ajutorul primit acolo.

Cât am jucat la Titu a fost o perioadă bună pentru mine. Am acumulat o anumită experienţă care mă va ajuta mult în carieră. Doresc Urbanului mult succes şi să ajungă cât mai sus”, s-a exprimat Rădescu după despărţirea de Urban.

Rădescu a ajuns la Titu în vara lui 2014, de la Atletic Bradu. În actualul sezon, mijlocaşul bifat pentru Urban 12 meciuri în campionat şi a reuşit să-şi treacă o singură dată numele pe lista marcatorilor, în disputa cu Bradu.

Urban Titu îi mulţumeşte, la rându-i, jucătorului pentru întregul efort depus pe „Orăşenesc” şi îi doreşte mult succes în continuare!

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial