5 mai 2024
Ion Stan aruncă BOMBA colegilor de coaliţie: “Nu putem fi atât de GENEROŞI!”

Ion Stan aruncă BOMBA colegilor de coaliţie: “Nu putem fi atât de GENEROŞI!”

„Partenerii din USL ar trebui să primească, în condițiile respectării deplinei legalități, ceea ce li se cuvine potrivit activității desfășurate în campania electorală și potrivit contribuției financiare pe care au avut-o la campania electorală.

Nu sunt de acord cu principiul egalitarist de a împărți totul jumătate-jumătate, atâta vreme cât contribuția celor trei partide componente ale USL a fost diferită, atâta vreme cât și rezultatele sunt cu totul diferite, nu putem fi atât de generoși și să nedreptățim și să spulberăm așteptările unor oameni care au muncit în această campanie electorală, membrii PSD, gândind că vor face parte din persoanele care vor fi nominalizate pentru a susține un concurs pentru funcțiile de la nivelul serviciilor deconcentrate.

A împărți frățește, una mie, una ție, aceste funcții de la serviciile deconcentrate reprezintă nu numai un abuz, nu numai un act de sfidare a zecilor de mii de pesediști care s-au implicat în această campanie electorală, dar și anularea speranțelor armatei pesediste care s-a implicat și a susținut tot greul în această campanie electorală.

Toată organizarea a fost făcută la nivelul organizației județene a PSD.

Din contul PSD au fost achitate afișele candidatului pentru funcția de primar la municipiul Târgoviște.

Cea mai mare parte a cheltuielilor reprezentate de confecționarea bannerelor și a celorlalte tipărituri necesare campaniei electorale au fost suportate din contul PSD, ca parte a contribuției PSD în cadrul USL. Sunt documente care atestă acest lucru”, a declarat deputatul PSD de Dâmboviţa Ion Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial