29 martie 2024
Investiții importante în Spitalul orășenesc Găești

Investiții importante în Spitalul orășenesc Găești

”Dragi găeșteni, la preluatea mandatului de primar, împreună cu cei 9 colegi consilieri ai #PNL, doar cei care au votat bugetul orașului, ne-am propus să investim masiv în spital, pentru noi, sănătatea dumneavoastră fiind cea mai importantă.

Am numit ca manager pe domnul doctor Laurențiu Belușică, care în cea mai grea perioadă de existență a spitalului și-a demonstrat cu prisosință profesionalismul. Am pregătit proiecte cu finanțare europeană, care vor transforma din temelii spitalul nostru, acesta fiind dotat cu aparatură medicală de calitate și cu condiții deosebite pentru cadrele medicale și cei internați aici.

Am obținut #finanțare în valoare de 5 milioane de euro( CT, RMN, laborator de analize medicale, stație de oxigen, aparatură și instrumentar de chirurgie laparoscopică, de medicină internă).Începem să amenajăm spațiile, deoarece aparatura începe să ajungă în dotarea spitalului. Astăzi, am mai primit o excelentă veste.

S-a aprobat Proiectul : #Reabilitarea/modernizarea/extinderea infrastructurii electrice, ventilare și tratare a aerului, precum și infrastructura de fluide medicale, fonduri europene in valoare de 7.389.432,48 lei! Am luat aceste măsuri, deoarece instalațiile sunt vechi și în perioada de pandemie multe spitale au luat foc și s-au pierdut vieți omenești!

Pregătim un nou Proiect: #Dezvoltarea infrastructurii spitalicești, echipamente și materiale destinate reducerii riscului de Infecții nosocomiale! Pe lista sinteză a CNI avem #Proiectul de reabilitare termică a pavilionului central, cantinei și centralei termice!

Prin #PNRR, am obținut un proiect in valoare de 1 milion euro prin care vom construi un bloc cu 12 apartamente pentru medici! Anual, plătim #naveta medicilor!

Vă doresc multă sănătate tuturor și un sfârșit de săptămână liniștit!”, a precizat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial