22 aprilie 2024
Inundaţiile au lăsat în urmă numai necazuri, în Dâmboviţa

Inundaţiile au lăsat în urmă numai necazuri, în Dâmboviţa

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
Urmări ale fenomenelor meteo COD PORTOCALIU – precipitații abundente

În urma manifestării fenomenelor meteo COD PORTOCALIU (precipitații), începând cu ora 06:00 în această dimineață, echipaje de intervenție din cadrul ISU Dâmbovița acționează în mai multe localități pentru evacuarea apei.
Astfel, au fost afectate în comuna Ciocănești, satele Ciocănești: 5 case și 15 gospodării, Vizurești: 1 casă și 4 gospodării și Crețu: 2 case și 1 gospodărie; în comuna Cornești, sat Iazu: 1 gospodărie și în comuna Crevedia: 1 garaj, 1 gospodărie și demisolul unui bloc.
În teren acționează 28 de pompieri cu 7 autospeciale și 7 motopompe. Situația este în dinamică.
Update ora 15:00
În plus față de situația anterioară, echipaje de pompieri au acționat pentru evacuarea apei din 6 case și gospodării în comuna Crevedia, precum și 3 case și gospodării în comuna Ciocănești, sat Vizurești.
În continuare se acționează cu 12 pompieri cu 3 autospeciale și 4 motopompe în sprijinul cetățenilor afectați de apa acumulată din precipitațiile abundente căzute în comuna Ciocănești, satele Ciocănești, Crețu și Urziceanca.
În total, până la ora 15:00, au fost afectate de manifestările fenomenelor meteo (precipitații) 17 case, 30 de gospodării (curți și grădini), 1 garaj și demisolul unui bloc de locuințe.

COMPARTIMENT
INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial