20 aprilie 2024
Întreaga infrastructură școlară din Văcărești, va beneficia de îmbunătățiri semnificative

Întreaga infrastructură școlară din Văcărești, va beneficia de îmbunătățiri semnificative

”A fost semnat Acordul de asociere dintre Consiliului Județean Dâmbovița și UAT Comuna Văcărești în vederea depunerii și implementării proiectului: “DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR ȘI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN JUDEȚULDÂMBOVIȚA”.

➡️ Întreaga infrastructură școlară din Văcărești, va beneficia de îmbunătățiri semnificative. Mobilier și suport didactic pentru 22 de săli de clasă, laborator de informatică, dulapuri individuale pentru elevi, display interactiv (Tablă interactivă) + Suport mobil, set de jocuri didactice, tablă magnetică și multe alte instrumente care sunt menite să facă din toate sălile de clasă un loc plăcut și interactiv.

✅ Proiectul va fi finanțat prin #PNRR, Pilonul VI – Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație și, în cadrul acestuia, vor fi achiziționate table interactive, sisteme Desktop + Monitor/AII-In-One/Laptop, sisteme de sunet, multifuncționale; camere videoconferință, routere Wi-Fi; softuri educaționale, echipamente IT, scannere portabile, dispozitive și echipamente tehnologice.

🙏🏻 Mulțumesc domnului președinte Corneliu Stefan pentru dedicarea și implicarea în acest proiect de mare importanță pentru elevii din județul nostru.”, a transmis Romică Stoica, Primarul Comunei Văcărești.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial