1 mai 2024
Întâlniri cu pagube uriașe

Întâlniri cu pagube uriașe

Întâlniri cu pagube uriașe.

Mai multe tinere care și-ar fi înșelat clienții s-au trezit cu mascații la poartă.

Polițiștii au făcut percheziții, azi-dimineață, în județele Dâmbovița, Prahova și în Timiș.

Cele 3 tinere sunt bănuite că ar fi plecat din casele mai multor bărbați cu mii de euro, lei, dar și bunuri de valoare.

”În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești pun în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Timișoara și într-o comună din județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, cele trei bănuite, ar fi sustras în zilele de 6, 17 și 18 ianuarie a.c., mai multe sume de bani, dar și un ceas de la diferite persoane cu care ar fi întreținut raporturi sexuale în vederea obținerii de folose materiale, creând un prejudiciu de aproximativ 5.600 de lei, 7.000 de euro și un ceas în valoare de 4.500 de euro.

La sediul unității de poliție vor fi conduse trei persoane, în vederea audierii. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, Serviciului Criminalistic Prahova, Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, Poliției Municipiului Timișoara, Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Prahova și Timiș, dar și de cel al  jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești”, a precizat IPJ Prahova.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial