30 aprilie 2024
ÎNGROZITOR! Trei elevi din Titu sunt acuzaţi că au abuzat o fetiţă de la clasa I!

ÎNGROZITOR! Trei elevi din Titu sunt acuzaţi că au abuzat o fetiţă de la clasa I!

abuzt4Trei elevi de la o scoala generala din orasul Titu sunt acuzati ca au abuzat o colega lipsita de aparare, o fetita de la clasa I.

Copila de 8 ani le-a povestit parintilor ei ca baietii, doi de clasa a doua si unul de clasa a opta, au luat-o cu forta de pe strada si au fi agresat-o sexual. Imediat, parintii ingroziti au anuntat politie.

abuzt2Cei reclamati sustin insa ca sunt nevinovati, iar elevul de 14 ani a depus si el o plangere la politie pentru ca ar fi fost batut de rudele fetei, dupa ce s-a aflat intreaga poveste.

Dascalii de la scoala unde invata cei 4 copii sunt in stare de soc. Invatatorul si conducerea scolii au aflat de cele intamplate abia cand politistii au venit la clasa pentru audieri.

abuzt1“Fetita s-a plans parintilor, iar parintii au depus o plangere la politia Titu. Daca lucrurile stau asa cum au spus parintii in plangere, evident ca ar putea fi afectata. Copiii implicati sunt copii-problema ai scolii noastre, elevul de la clasa a opta a mai creat incidente.”, au declarat reprezentantii scolii.

abuzt3Psihologii spun ca fata poate fi marcata grav de trauma: “In cazul in care se va dovedi ca ar fi real, ar fi foarte grav. Foarte grav atat pentru problemele de ordin psihic, repercusiunile care ar putea sa se rasfranga asupra vietii psihice a celei agresate.”

Eleva a fost inclusa intr-un program de consiliere psihologica, iar specialistii incearca sa o ajute sa depaseasca acest episod dureros.

abuztParintii elevilor acuzati sustin insa ca nimic nu este adevarat. Ba mai mult, rudele baiatului de clasa a opta sunt revoltate ca fiul lor a fost agresat de apropiatii fetei.

Politistii au deschis un dosar penal pentru tentativa de viol si verifica toate acuzatiile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial