27 aprilie 2024
ÎNGERII AERULUI! Un elicopter SMURD l-a transportat la Bucureşti pe un nou-născut de trei zile, din Titu, cu o malformaţie gravă la inimă!

ÎNGERII AERULUI! Un elicopter SMURD l-a transportat la Bucureşti pe un nou-născut de trei zile, din Titu, cu o malformaţie gravă la inimă!

Operatiune de salvare in zbor pentru un nou-nascut, la Targoviste! Medicii de aici au chemat in ajutor un echipaj cu elicopter SMURD, din Capitala, pentru a-l transporta pe un baietel de numai trei zile la Spitalul Budimex. Micutul s-a nascut cu o malformatie grava la inima si trebuie operat de urgenta. Cu lacrimi in ochi, rudele bebelusului s-au rugat Cerului si chirurgilor sa faca o minune si sa le salveze copilasul. “Este vorba despre un nou nascut cu o malformatie grava. I s-a pus viata in pericol? El este cu viata in pericol in fiecare moment. Este o malformatie grava congenitala, mecesita transport medicalizat. Are 3 zile. Necesita interventie chirurgicala”, a declarat pentru sock.ro dr.Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului judetean de Urgenta Targoviste. Micutul duce o lupta pe viata si pe moarte. Inima lui poate ceda in orice moment din cauza ca aorta face legatura cu ventriculul stang si nu cu cel drept asa cum ar fi trebuit. Medicii de la Spitalul Budimex din Bucuresti spun ca vor face tot ce le sta in putinta sa-l salveze pe copil, insa interventia este una dificila

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial