Dum. sept. 8th, 2024

𝐈𝐍𝐅𝐎 𝐔𝐓𝐈𝐋

❗📝❔ 𝐋𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚̆𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐫𝐚̆𝐬𝐩𝐮𝐧𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐧𝐞𝐱𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞 𝐚𝐩𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐈𝐌𝐌-𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐏𝐍𝐑𝐑❗

➡️Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat o serie de informații și documente noi cu privire la apelul „Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”.

📌Noutățile apar în contextul evenimentului de prezentare a apelului și ghidului consolidat desfășurat joi, 📆11 mai 2023.

Astfel, MIPE a publicat o listă de întrebări și răspunsuri cu privire la apelul de proiecte care poate fi accesată aici 👉https://www.fonduri-structurale.ro/…/lista-de-intrebari..

.🗣️De asemenea, conform comunicatului oficial, următoarele anexe se vor completa și depune în format PDF editabil: Anexa 6- Plan de afaceri, Anexa 7 – Declarație de angajament pentru solicitant (Model A), Declarația de eligibilitate (Model B) și Consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Model E). Anexa 1- Formularul Cerere finanțare se poate depune atât în format PDF editabil cât și salvată ca PDF după completarea documentului în format word și semnată electronic.

🆕O altă noutate este că a fost reactualizat îndrumarul privind îndeplinirea criteriilor de intensitate digitală, conform Indicelui economiei și societății digitale (DESI), ca urmare a implementării proiectului de digitalizare (minim 6 DESI), fiind oferite prin intermediul acestuia mai multe informații și criterii de realizare a celor 6 DESI.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐚̆𝐫𝐜𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐩𝐞𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 👉https://www.fonduri-structurale.ro/…/lista-de-intrebari…

Sursă: www.fonduri-structurale.ro

𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐏𝐢̂𝐫𝐥𝐞𝐚

𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭 𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐒𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐞𝐳𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞

𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞, 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Tel: 0751.153.703/0769.617.752