15 mai 2021
Individul care a muşcat poliţistul aflat în misiune, lăsat liber! “Când bea, e pericol!”

Individul care a muşcat poliţistul aflat în misiune, lăsat liber! “Când bea, e pericol!”

muscs3Misiune cu final neaşteptat, în comuna Şotânga. Un poliţist a fost lovit şi muşcat de un suspect violent. Agentul fusese chemat să-l liniştească pe tânăr, după ce acesta şi-a bătut un cosatean şi i-a spart geamurile casei.

Când a văzut poliţia, individul a atacat însă din nou şi cu greu a putut fi încătuşat.

muscs2Tânărul, de 21 de ani, a agresat iniţial un vecin. După ce a băut mai multe sticle cu bere, individul a dat buzna în curtea bărbatului de 46 de ani.

muscs4“Mi-a spart geamul la bucătărie. M-am trezit cu un pumn în faţă, m-a aruncat pe spate. L-am sunat pe şeful de post”, spune acesta.

muscs1muscs5În scurt timp, un agent i-a dat de urma tânărului într-un bar din localitate. Când s-a apropiat însă de el, acesta l-a atacat.

“Era muşcat de mână. Era călare pe el, nu putea să îl lege, l-a lovit cu piciorul în cap”, povestește un martor.

muscs6Părinţii suspectului recunosc că fiul lor îşi pierde controlul atunci când se cinsteşte prea mult.

“Când bea, face urât. El când bea, e pericol!” – spune tatăl agresorului.

muscs7Nu se controlează, dacă îl supăra cineva sau îl înjura, el începe cu gura. Este foarte urât ce a făcut, poate îşi cere scuze, nu are ce să facă…”, spune mama.

muscs8Poliţistul a obţinut un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. muscsSuspectul, reţinut iniţial pentru ultraj, este cercetat acum sub control judiciar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial